Christelijke basisschool – Bruinisse

CBS op Dreef

Download de PARRO-app

Voor onze agenda, nieuws, foto’s en informatie over en voor uw kind(eren). De inlogcode wordt per e-mail aan de ouders verstrekt, de app is te downloaden via deze link

kerstviering en lichtjestocht

Geplaatst op: 19 december 2017

sophia lichtjestocht
Donderdag 20 december lopen de kinderen van CBS Op Dreef, samen met de ouders, een lichtjestocht voor het Sophia  Kinderziekenhuis.
Door mee te doen aan de lichtjestocht helpen wij mee om een wens van het Sophia in vervulling te laten gaan: de realisatie van de Sophia meetbus. Voor sommige kinderen is het door ernstige beperkingen niet altijd mogelijk om het ziekenhuis te bezoeken. Ook zijn sommige kinderen angstig voor het ziekenhuis. De Sophia meetbus is een mobiel onderzoekslaboratorium waarmee kinderen aan huis, in hun vertrouwde omgeving, kunnen worden onderzocht. De opbrengst van e collecte tijdens ons Kerstfeest gaat naar dit goede doel. De leerlingen maken op school een lampion, waarmee we na de Kerstviering , samen met ouders, grootouders en alle anderen, terug naar school lopen. Daar zullen we onze kerstviering feestelijk afsluiten.
De Sophia Lichtjestocht is een landelijke actie. Meer informatie vindt u op https://vriendensophia.nl/lichtjestocht/Uitnodiging Kerstfeest Op Dreef 2017

Voor de ouders

Bekijk alle informatie voor ouders zoals schooltijden, overblijven en meer.

Huiswerk

Bekijk het huiswerk van deze week. Voor leerlingen en ouders.

Over de school

Over de lesmethoden, de organisatie, onze visie en meer.