Christelijke basisschool – Bruinisse

CBS op Dreef

Download de PARRO-app

Voor onze agenda, nieuws, foto’s en informatie over en voor uw kind(eren). De inlogcode wordt per e-mail aan de ouders verstrekt, de app is te downloaden via deze link

Nieuwe directrice

Geplaatst op: 4 juni 2020

We zijn heel blij jullie te kunnen melden dat Conjo Kristalijn per 1 augustus onze nieuwe directrice wordt. Vanaf dat moment neemt ze het stokje over van Gert Wim Sterk, die na het vertrek van José de Jong de directeurstaken op interim-basis op zich nam.

De afgelopen 25 jaar heeft Conjo in het primair onderwijs gewerkt, in het begin als leerkracht maar al snel als schooldirecteur. De laatste jaren is ze werkzaam in het Groene Hart.

Conjo is 25 jaar geleden van Schouwen Duiveland vertrokken toen ze ging werken en is in de loop van de tijd steeds verder uitgewaaid. Nu wil ze weer graag terug naar haar roots.

We heten Conjo hartelijk welkom bij CBS Op Dreef!!!

Voor de ouders

Bekijk alle informatie voor ouders zoals schooltijden, overblijven en meer.

Huiswerk

Bekijk het huiswerk van deze week. Voor leerlingen en ouders.

Over de school

Over de lesmethoden, de organisatie, onze visie en meer.