Christelijke basisschool – Bruinisse

CBS op Dreef

Download de PARRO-app

Voor onze agenda, nieuws, foto’s en informatie over en voor uw kind(eren). De inlogcode wordt per e-mail aan de ouders verstrekt, de app is te downloaden via deze link

Sulawesi

sulawesi

Geplaatst op: 6 november 2018

Elke maandag mogen de leerlingen van CBS Op Dreef goede-doelen-geld mee naar school nemen. Vanaf de herfst- tot de kerstvakantie sparen we voor de slachtoffers van de Tsunami in Sulawesi. Juf Tineke kent een dokter die daar werkt en al veel slachtoffers geholpen heeft. Ons geld gaat naar deze dokter: hij kan zo medisch materiaal kopen om de mensen die gewond zijn geraakt tijdens de Tsunami te behandelen. Op het onderstaande filmpje zie je deze dokter.

Op het tweede filmpje is te zien hoe de tsunami aan land komt en welke verwoestingen hij heeft achtergelaten.

Voor de ouders

Bekijk alle informatie voor ouders zoals schooltijden, overblijven en meer.

Huiswerk

Bekijk het huiswerk van deze week. Voor leerlingen en ouders.

Over de school

Over de lesmethoden, de organisatie, onze visie en meer.